Ja nu börjar det bli tid för lite debuter. Nästa vecka blir valparna i A-kullen hela 4 månader vilket innebär att de får följa med och även delta på vissa utställningar. I dagsläget tror jag att alla utom Svea (Attina) har sin debut antingen planerad eller till och med anmäld. Jätteroligt tycker jag som uppfödare och utställningsnörd. Jag sitter i styrelsen för svenska lapphundklubbens östra distrikt och vi kommer att ha en inofficiell utställning för alla raser i Jälla ridhus. Dit kommer både Plex (Alvin) och Arista, ska bli så roligt.

En annan debut som sker i november är att jag och Tjuggo ska tävla agility! Vi har endast tävlat en gång förut på skoj på min brukshundsklubb KM för flera år sen, då lyckades han vinna men nu blir det betydligt högre konkurrens. Vi gör det för skojs skull och ser det som en erfarenhet. Även Heidi hade blivit anmäld om tävlingen inte hade varit i inomhushall (vi behöver träna mer på det) Heidi planeras i dagsläget för agilitydebut nästa vår 🙂 Heidi kan jag förresten berätta blev klubbmästare i år i sin klass!