Idag var det dags för den internationella utställningen i Österbybruk. Som vanligt (känns det som) så var det strålande sol och ruskigt varmt. Idag hade vi bara Tjuggo med oss då Fina är naken och Heidi hoppas vi ju har bäbisar i magen.

Tjuggo sprang på i god stil och var på riktigt glatt humör idag trots värmen så vi fick ett Excellent. När det var dags för konkurransen så var det två stycken öppenhanar som fått excellent. Tjuggo slutade som etta och fick CK. I bästa hane var det två stycken, Tjuggo och en snygg champion-hane, championhanen vann och Tjuggo kom tvåa efter vad jag tyckte en ganska lång och förvånande överläggning. Jag tycker att den hanen är så snygg så jag hade räknat iskallt med en hedrande andra plats. I mina ögon var det solklart men uppenbarligen inte i domarens, tillslut så blev det dock som jag trodde.

Tjuggo blev 2:a bästa hane med CERT och R-CACIB och därmed damdadadam SVENSK UTSTÄLLNINGSCHAMPION!!! Så numera heter han SE UCH Lappkåtakläppens Tjuggo.

Mer bilder kommer senare!